google-site-verification: google011afb5e8aef8cc9.html

Døre/vinduer

Er det på tide at få udskiftet de gamle utætte vinduer med nogle nye og energivenlige af slagsen?

JP Tømrer & Gulvservice ApS står gerne for udskiftningen – uanset om det drejer sig om alle husets vinduer og døre eller bare et enkelt vindue eller en dør. Vi leverer professionelt tømrerarbejde med kvaliteten i top.

Med nye energibesparende vinduer opgraderer du husets energimærkning og nedbringer samtidig varmeforbruget. Det er godt for både dig og klimaet. Samtidig kan du løfte husets udseende, så det får et helt nyt og moderne udtryk både set udefra og indefra. Det kan f.eks. være afgørende i forhold til, at huset præsenterer sig godt overfor potentielle købere, hvis du gerne vil have solgt dit hus.

Når du vælger nye og større vinduer eller f.eks. ovenlysvinduer på førstesalen, har du mulighed for at få et bedre lysindfald i boligen. En ny terrassedør giver dig bedre adgang til haven, og et glasparti fra loft til gulv kan bringe haven helt ind i boligen. Der er mange gode grunde og fordele ved nye vinduer og døre.

Vi hjælper dig naturligvis også med nye vinduer eller døre, hvor der ikke før var nogen, hvis det er dét, du ønsker. Er der sket skader eller har du en dør eller et vindue, som trænger til reparation pga. råd eller lignende, så klarer vi også det.

Vi står altid gerne for al opmåling og bestilling af de produkter, du ønsker.

Ring til os med det samme, så vi kan lave en aftale. Vi udskifter vinduer og døre på hele Sjælland for såvel private kunder som erhvervskunder.

Få et uforpligtende tilbud. 

JP Tømrer & Gulvservice ApS ejes og drives af gulvsliber Jimmi Petersen, som er uddannet tømrer og har over 20 års erfaring fra gulvbranchen og tømrerfaget.

Når du kontakter os med en opgave, så tager vi en snak og aftaler som oftest et besøg. Her kan vi danne os et godt overblik over opgaven, inden vi giver et realistisk og uforpligtende tilbud.

Ring på

Ring på

  Gulvafsliber og Tømrer på Sydsjælland

  JP Tømrer & Gulvservice ApS har adresse i Tappernøje på Sydsjælland, men vi kører til opgaver på hele Sjælland.

  JP tømrer og Gulvservice ApS

  Brøderupvej 3
  4733 Tappernøje

  Følg os på Facebook

  Copyright © 2024 JP tømrer og Gulvservice ApS | CVR 41188448 |