google-site-verification: google011afb5e8aef8cc9.html

Gipsarbejde

Skal du have sat en skillevæg op, så du får et ekstra værelse? Eller vil du gerne have ført loftet op til kip?

JP Tømrer & Gulvservice ApS laver alt inden for gipsarbejde i din bolig.

Når der sker forandringer i familien, kan det være nødvendigt at ændre lidt på rummene i boligen. Måske har du brug for et børneværelse til – eller et lille kontor, hvor du kan arbejde i fred? Det klares forholdsvist nemt med en skillevæg i gips.

Det kan også være, at du er flyttet ind i et gammelt hus, hvor loftet eller en af væggene simpelthen trænger til at blive udskiftet, inden du går i gang med at male eller tapetsere.

Vi sætter både skillevægge og lofter op i gips.

Vi har selvfølgelig respekt for, at det er dit hjem, vi arbejder i. Vi har mange års erfaring med gipsarbejde for både private og erhvervskunder. Vi gør vores yderste for at klare opgaven hurtigt og effektivt. Naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Gipsarbejde på hele Sjælland. Uanset om du er privat boligejer eller storentreprenør, så er du velkommen til at kontakte os med din opgave.

Få et uforpligtende tilbud. 

JP Tømrer & Gulvservice ApS ejes og drives af gulvsliber Jimmi Petersen, som er uddannet tømrer og har over 20 års erfaring fra gulvbranchen og tømrerfaget.

Når du kontakter os med en opgave, så tager vi en snak og aftaler som oftest et besøg. Her kan vi danne os et godt overblik over opgaven, inden vi giver et realistisk og uforpligtende tilbud.

Ring på

Ring på

  Gulvafsliber og Tømrer på Sydsjælland

  JP Tømrer & Gulvservice ApS har adresse i Tappernøje på Sydsjælland, men vi kører til opgaver på hele Sjælland.

  JP tømrer og Gulvservice ApS

  Brøderupvej 3
  4733 Tappernøje

  Følg os på Facebook

  Copyright © 2024 JP tømrer og Gulvservice ApS | CVR 41188448 |