google-site-verification: google011afb5e8aef8cc9.html

Tømrer

JP Tømrer & Gulvservice ApS påtager sig mindre tømreropgaver og forefaldende tømrerarbejde. Jimmi Petersen, som ejer virksomheden, er uddannet tømrer og har arbejdet med tømreropgaver i over 20 år.

Her er de tømreropgaver vi påtager os:

 • Vi udskifter døre og vinduer,
 • Vi bygger træterrasser,
 • Vi sætter dit nye køkken op,
 • Vi laver alt inden for gipsarbejde
 • Vi lægger trægulve
 • Vi laver småreparationer

Vi går ikke af vejen for at påtage os de små opgaver. Skal du f.eks. have skiftet en tagplade eller repareret en dør? De små problemer kan sagtens være til frustration for dig i dagligdagen og skabe større problemer på sigt. Derfor giver det god mening, at det er vigtigt for dig at få klaret opgaven professionelt og ordentligt. Det har vi respekt for, og vi yder dig lige god service, om det er en stor eller lille opgave.

Har du en tømreropgave, så tøv ikke med at kontakte os.

Så tager vi en snak om din opgave og aftaler nærmere. Ved mellemstore opgaver kommer vi altid ud og ser på sagen, før vi giver et uforpligtende tilbud. Ved små reparationer giver vi som regel et overslag eller en fast pris, inden vi kommer ud.

Vi kører gerne til forefaldende tømrerarbejde og tømreropgaver på det meste af Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud. 

JP Tømrer & Gulvservice ApS ejes og drives af gulvsliber Jimmi Petersen, som er uddannet tømrer og har over 20 års erfaring fra gulvbranchen og tømrerfaget.

Når du kontakter os med en opgave, så tager vi en snak og aftaler som oftest et besøg. Her kan vi danne os et godt overblik over opgaven, inden vi giver et realistisk og uforpligtende tilbud.

Ring på

Ring på

  Gulvafsliber og Tømrer på Sydsjælland

  JP Tømrer & Gulvservice ApS har adresse i Tappernøje på Sydsjælland, men vi kører til opgaver på hele Sjælland.

  JP tømrer og Gulvservice ApS

  Brøderupvej 3
  4733 Tappernøje

  Følg os på Facebook

  Copyright © 2024 JP tømrer og Gulvservice ApS | CVR 41188448 |