google-site-verification: google011afb5e8aef8cc9.html

Gulvbelægning

Nye trægulve er en fryd for både dine øjne og dine fødder!

JP Tømrer & Gulvservice ApS lægger alle former for trægulve for dig.

Skal det være massive plankegulve eller klikgulve i laminat? Flydende gulve eller gulve på strøer? Trægulve kommer som bekendt i alverdens forskellige træsorter, nuancer og kvaliteter. Der er noget for enhver smag.  

Med en uddannelse som tømrer og mange års erfaring i gulvbranchen er Jimmi Petersen ekspert i træsorter og trægulve. Det kommer dig til gode i form af god vejledning, ekspertviden og professionelt gulvarbejde.

OBS: Vi afsliber også dine gamle gulve og behandler dem, hvis du egentlig helst vil beholde det gamle gulv. Vi hjælper dig altid gerne med at vurdere, hvad der vil være den bedste løsning i det konkrete tilfælde.

Vi lægger nye trægulve på hele Sjælland.

Som erhvervskunde er du også velkommen til at kontakte os med større gulvprojekter, hvis der f.eks. skal lægges nye gulve i en hel ejendom eller en stribe nye rækkehuse eller lignende. Kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Få et uforpligtende tilbud. 

JP Tømrer & Gulvservice ApS ejes og drives af gulvsliber Jimmi Petersen, som er uddannet tømrer og har over 20 års erfaring fra gulvbranchen og tømrerfaget.

Når du kontakter os med en opgave, så tager vi en snak og aftaler som oftest et besøg. Her kan vi danne os et godt overblik over opgaven, inden vi giver et realistisk og uforpligtende tilbud.

Ring på

Ring på

  Gulvafsliber og Tømrer på Sydsjælland

  JP Tømrer & Gulvservice ApS har adresse i Tappernøje på Sydsjælland, men vi kører til opgaver på hele Sjælland.

  JP tømrer og Gulvservice ApS

  Brøderupvej 3
  4733 Tappernøje

  Følg os på Facebook

  Copyright © 2024 JP tømrer og Gulvservice ApS | CVR 41188448 |