google-site-verification: google011afb5e8aef8cc9.html

Træterrasser

Går du og drømmer om en ny træterrasse? Så gør vi noget ved sagen!

JP Tømrer & Gulvservice ApS bygger din nye dejlige træterrasse, så du kan nyde sommerhalvåret i det fri.

Din træterrasse kan bygges i fyrretræ, hårdt træ eller plastik (komposit). Vi vejleder dig gerne i forhold til fordele og ulemper ved de forskellige træsorter og øvrige valgmuligheder. Det gælder både med henblik på rengøring, vedligeholdelse, holdbarhed, og priser. Når du er godt informeret, er det nemmere at træffe den rigtige beslutning.

Vi bygger alle former for træterrasser. Skal terrassen bygges direkte på jorden eller hævet over jorden? Skal den være med eller uden trappe og rækværk med håndlister? Din terrasse kan naturligvis også bygges rund, oval eller som et skibsdæk rundt om huset. Der er mange muligheder, og vi skal nok finde frem til en god løsning, som lever op til dine forventninger og ønsker.

V bygger træterrasser overalt på Sjælland. Professionelt håndværk med kvaliteten i top.

Skal vi også bygge din nye træterrasse? Kontakt os i dag, så vi kan aftale et møde. Når vi har fået en god idé om, hvad du ønsker, kommer vi med et uforpligtende tilbud på opgaven. Og så varer det ikke længe før du kan nyde solen på din nye træterrasse!

Få et uforpligtende tilbud. 

JP Tømrer & Gulvservice ApS ejes og drives af gulvsliber Jimmi Petersen, som er uddannet tømrer og har over 20 års erfaring fra gulvbranchen og tømrerfaget.

Når du kontakter os med en opgave, så tager vi en snak og aftaler som oftest et besøg. Her kan vi danne os et godt overblik over opgaven, inden vi giver et realistisk og uforpligtende tilbud.

Ring på

Ring på

  Gulvafsliber og Tømrer på Sydsjælland

  JP Tømrer & Gulvservice ApS har adresse i Tappernøje på Sydsjælland, men vi kører til opgaver på hele Sjælland.

  JP tømrer og Gulvservice ApS

  Brøderupvej 3
  4733 Tappernøje

  Følg os på Facebook

  Copyright © 2024 JP tømrer og Gulvservice ApS | CVR 41188448 |